Forums & Knowledge Base/Support/Questions, Problems?

Answered

Hotspot Shield VPN not working?

gabriel car
asked this on February 16, 2012 04:07 AM

Recently installed Soluto, must have done something because hotspot shield won't connect anymore. Get this message in google chrome "

Oops! Google Chrome could not connect to 127.0.0.1:895

". I read it could be my firewall, but it was working until i ran soluto for the first time and I don't see why my firewall would block it now. Any help?

 

Comments

User photo
Maya Shoval
Soluto Support

Hi Gabriel, 

There are no compatibility issues between Soluto and Hotspot Shield VPN. Have you paused or delayed any Hotpost related items from the boot? Maybe disabled the browser plugin ? Try to return it to boot and see if that resolves the issue. 

Keep us updated, as we might need to change the recommendation for the app. 

Maya

February 16, 2012 11:04 AM
User photo
gabriel car

I had removed Hotspot shield from the boot. I put it back in and restarted my computer to see if that would fix it, but I kept getting the same errors. I then re-installed hotspot shield and returned everything to the boot, but it did not work again. I have not made any changes to my browser.

February 16, 2012 02:31 PM
User photo
Maya Shoval
Soluto Support

Hi Gabriel, this seems to be a common error among HotSpot Shield users with forum posts dating a couple of years ago. I suggest you try to follow some of the threads online:

https://www.google.com/search?rlz=1C1ASUT_enIL410IL410&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Oops!+Google+Chrome+could+not+connect+to+127.0.0.1%3A895

February 16, 2012 03:35 PM
User photo
Richard Holmes

Growing frustration with Google and Google Chrome Browser and CA Security Crashes.  Does anyone have an idea what would stop this and prevent this from happening?

October 18, 2012 12:20 AM